شکر قهوه ای اصل همان نیشکر بوده که رنگی متمایل به سرخ یا قهوه ای دارد و به دلیل نیمه پالایش شدن آن شیره قند در آن باقی می‌ماند لازم به ذکر است رنگ قهوه ای شکر به خاطر وجود ملاس در آن بوده همچنین این شکر از مواد مغذی مانند کلسیم، آهن و پتاسیم برخوردار است

شکر قهوه ای چیست + شکر قهوه ای برای دیابتی ها
آیا تا به حال نام شکر قهوه‌ای را شنیده یا از آن در تهیه غذا و کیک‌های مختلف استفاده کرده‌اید؟ شکر قهوه‌ای از نیشکر به دست می‌آید و از آن به‌عنوان یک ماده شیرین در پخت شیرینی‌ها، نوشیدنی‌های گرم و سرد و تزئین انواع شیرینی‌ها استفاده می‌شود. شکر قهوه ای دارای کالری کمتری نسبت به شکر سفید بوده بنابراین؛ این شکر برای افراد دیابتی مناسب‌تر است. در ادامه این مقاله به توضیح بیشتر این موضوع و همچنین خواص کلی این شکر می‌پردازیم پس تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.

شکر قهوه ای چیست؟

شکر قهوه ای چیست
شکر قهوه ای اصل همان نیشکر بوده که رنگی متمایل به سرخ یا قهوه ای دارد و به دلیل نیمه پالایش شدن آن شیره قند در آن باقی می‌ماند لازم به ذکر است رنگ قهوه ای شکر به خاطر وجود ملاس در آن بوده همچنین این شکر از مواد مغذی مانند کلسیم، آهن و پتاسیم برخوردار است. امروزه استفاده از شکر قهوه ای در بین مردم رواج بیشتری پیدا کرده زیرا این شکر کاربرد بسیاری در ساخت صابون‌ها، وسایل آرایشی و درمان برخی از بیماری‌ها دارد. علاوه بر این عطر و طعم خوب این شکر محبوبیت آن را چند برابر کرده است.


فرق شکر قهوه ای و سفید

شکر قهوه ای
حال به قسمت جالب ماجرا رسیدیم در این قسمت می‌خواهیم تفاوت شکر قهوه‌ای و سفید را بررسی کنیم.
شکر قهوه ای و سفید هر دو از نیشکر و چغندر قند به دست می‌آیند اما با این تفاوت که در فرایند تولید، شکر سرخ به‌صورت نیمه کامل پردازش شده که هنوز مقداری از ملاس در آن باقی می‌ماند ولی برای تولید شکر سفید آن را در دستگاه سانتریفیوژ (دستگاهی که ملاس را از شکر جدا می‌کند) قرار داده تا پس از چندین پردازش همه ملاس های آن به‌طور کامل گرفته شود. در نهایت توسط یک سیستم که از زغال استخوان درست شده شکرها تصفیه می‌شوند.
از تفاوت‌های دیگر شکر سرخ و سفید می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.
• شکر قهوه ای حاوی مقداری ملاس، شکر سفید بدون ملاس
• شکر قهوه ای حاوی مقادیر بالای کلسیم، آهن و پتاسیم، رنگ و طعم بهتر

شکر قهوه ای رژیمی است؟
شکر قهوه ای از کالری کمتری نسبت به شکر سفید برخوردار بوده و همچنین حاوی مواد معدنی مختلفی از جمله پتاسیم، کلسیم، منیزیم، آهن و…است اما این به آن معنی نیست که بتوانیم شکر قهوه ای را در دسته شکرهای رژیمی قرار دهیم زیرا ماده اصلی این شکر همان قند بوده و فقط درصد کمی از آن را مواد معدنی تشکیل می‌دهند.
در اواسط مقاله خواندیم که شکرهای قهوه‌ای و سفید هر دو به یک روش تولید می‌شوند. ولی به این نکته دقت کنید که نوع قهوه‌ای آن به دلیل عطر طعم بهتر کاربرد بیشتری در آشپزی دارد. لازم به ذکر است این دو نوع شکر از لحاظ تغذیه مشابه هم بوده و به دلیل قند زیاد موجود در آن‌ها مصرف بیش از اندازه آن برای سلامتی مضر است.

 

خواص شکر قهوه ای برای دیابت
برخی از افراد دیابتی ترجیح می‌دهند از شکر قهوه ای به‌جای شکر سفید در رژیم غذایی خود استفاده کنند به این دلیل که شکرهای قهوه‌ای از کالری کمتر و همچنین مواد معدنی و مغزی بیشتری نسبت سایر شکرها برخوردار است.
همان‌طور که گفتیم شکر قهوه‌ای کالری کمتری دارد اما با این وجود مصرف زیاد آن موجب افزایش قند شده به همین دلیل استفاده بیش از حد آن توصیه نمی‌شود. به‌طورکلی افراد دیابتی می‌توانند شکر قهوه ای را جایگزین شکر سفید کنند زیرا انتخاب بهتر و مطمئن‌تری بوده ولی پیشنهاد می‌کنیم در مصرف هر نوع شکر زیاده روی نشود.


شکر قهوه ای سرو کشمر
به‌جرئت می‌توان گفت معتبرترین برند شکر قهوه ای سرو کشمر است که از عصاره خالص نیشکر تولید می‌شود. این شکر از ارزش غذایی بالایی برخوردار بوده و نقش مهمی در سلامت پوست و پیشگیری از دیابت دارد. برای خرید شکر قهوه ای سرو کشمر از فروشگاه اینترنتی پیام دیابت با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

خرید شکر قهوه ای سرو کشمر


خواص کلی شکر قهوه ای

شکر قهوه ای
تا اینجای مطلب متوجه خواص شکر قهوه ای برای افراد دیابتی شده‌اید حال می‌خواهیم در ادامه این مقاله بدانیم که شکر قهوه ای برای چی خوبه؟ و همچنین به توضیح مختصری از فواید آن بپردازیم.
از جمله خواص شکر های قهوه ای عبارتند از:
• مناسب برای مشکلات گوارشی: شکر قهوه ای برای خیلی از مشکلات گوارشی مناسب است به‌عنوان‌مثال ترکیب این شکر با آب گرم و زنجبیل به رفع یبوست کمک می‌کند.
• کم کردن انقباضات در دوران قاعدگی: پتاسیم موجود در شکرهای قهوه ای دردها و گرفتگی‌ها را کاهش می‌دهد.
• کمک به لاغری: با افزایش متابولیسم بدن باعث کاهش وزن و لاغری می‌شود.
• بهبود سلامت پوست: ریز مغذی‌های موجود در شکر قهوه ای موجب شده تا روند پیری پوست کاهش یابد همچنین می‌توان از این شکر به‌عنوان اسکراب برای از بین بردن سلول‌های مرده پوست استفاده کرد.
• کمک به بهبود آسم: این نوع شکر ضد آلرژی بوده که می‌تواند به بهبود روند بیماری آسم کمک کند.

نتیجه گیری
شکر سفید و قهوه ای هر دو کاربردهای زیادی در آشپزی دارند ولی به علت عطر، طعم و رنگ متمایز، کاربرد متفاوتی در پخت کیک و شیرینی‌ها دارند. ما در این مقاله به توضیح شکر قهوه ای و فایده‌های آن پرداختیم و همچنین دانستیم که مصرف شکرهای قهوه ای به دلیل دارا بودن مواد معدنی، مفیدتر از شکر سفید برای افراد دیابتی بوده ولی به دلیل قند موجود در هر دو باید به‌صورت محدود استفاده شوند. شما می‌توانید برای خرید شکر قهوه ای و همچنین خرید تجهیزات دیابتی در شیراز با کارشناسان ما در وب‌سایت پیام دیابت تماس بگیرید.


نویسنده :
63 21:30:00 جمعه، 14 اردیبهشت 1403



در این قسمت میتوانید سفارشات خود را پیگیری کنید:
ضمانت اصالت و سلامت فیزیکی کالا
ارسال به سراسر کشور
پرداخت آنلاین با کارت های شتاب
امکان پرداخت در محل

در این قسمت میتوانید سفارشات خود را پیگیری کنید:

معرفی مرکز پیام دیابت 
  • با توجه به شیوع بیماری دیابت در ایران و با وجود مشکلات فراوان در این زمینه مرکزاطلاع رسانی پیام دیابت برای اولین بار در ایران اقدام به خدمات رسانی وسیع و گسترده ویژه افراد دیابتی نموده به گونه ای که این افراد بتوانند تمام خدمات و نیازهای خود را با بهترین کیفیت و کمترین قیمت در یک مکان متمرکز و گسترده در دسترس داشته باشند و علاوه بر آشنایی با محصولات مختلف بتوانند به راحتی آنها را سفارش دهند.

تماس با پیام دیابت

     

    •           پشتیبانی          0917 6080313
    •            09176080313           مدیریت
تمام حقوق مادی و معنوی برای وب سایت مرکز اطلاع رسانی پیام دیابت محفوظ است. 1396 - 1401